Pączusie

Pączusie

  • 29 stycznia 2013

Pączusie na jeden kęs to idealna alternatywa dla pączków, dużych, słodkich i tłustych. Pączysie można przygotować z resztek ciasta na pączki serduszka.

Pączusie wykrawa się kieliszkiem i są mniejsze od łyżki. Można je podać posypane cukrem pudrem, zatopione w lukrze czy namoczone w dżemie czy czekoladzie.

Przepis na pączusie to połowa porcji ciasta na pączki walentynkowe

 

SONY DSC


4 Comments

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Możesz użyć następujących tagów oraz atrybutów HTML-a: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>