Carpaccio z buraków pieczonych

Carpaccio z buraków pieczonych

  • 14 lutego 2014

Przygotowanie:

♠ 3 -4 buraków pieczonych; ♠ 1/3 kostki sera feta lub roladki koziej; ♠ garść rukoli; ♠ sos balsamiczny: 3 łyżki octu balsamicznego i 1 łyżka octu winnego

  1. Ocet balsamiczny i winny gotuj w rondelku kilka minut aż zgęstnieje.
  2. Buraki pokroić w cienkie plasterki. Ułóż na talerzu.
  3. Na to nałóż trochę rukoli i sera.
  4. Skrop sosem balsamicznym.

Smacznego!

 

carpaccio-z-burakow

2 Comments

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Możesz użyć następujących tagów oraz atrybutów HTML-a: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>