Likier kajmakowy-toffi-krówkowy

Likier kajmakowy-toffi-krówkowy

  • 11 lutego 2014

Likier kajmakowy-toffi-krówkowy. Uwielbiam! Przygotowuję go z masy kajmakowej, mleka skondensowanego niesłodzonego i wódki. Wystarczy wymieszać.

SONY DSC


3 Comments

    1. wesoła_ania

      Likier można zrobić na kilka sposobów. Ja przygotowałam go bardzo prosto. Zużyłam ok 1/2 puszki gotowego kajmaku, 2/3 puszki mleka skondensowanego niesłodzonego i wódkę do smaku.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Możesz użyć następujących tagów oraz atrybutów HTML-a: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>