Chorizo z duszoną cebulą

Chorizo z duszoną cebulą

  • 28 marca 2014

Chorizo z duszoną cebulą

Przygotowanie:

Na 2 porcje. Jedną kiełbaskę chorizo lub hiszpańską pokroić w plasterki. Podsmażyć na patelni. Cebulę pokroić w piórka i wrzucić do kiełbaski. Dusić na małym ogniu od czasu do czasu mieszając. Całość doprawić kminem rzymskim, ugniecionym w moździerzu. Podać w wiejskim chlebem.

Smacznego!

SONY DSC

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Możesz użyć następujących tagów oraz atrybutów HTML-a: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>