Mandarynki w czekoladzie

Mandarynki w czekoladzie

  • 10 lutego 2014

Jeśli szukacie tajnego i taniego deseru to mandarynki w czekoladzie spełnią to zadanie.

Przygotowanie:

♥ dwie – trzy mandarynki; ♥ czekolada gorzka

  1. Czekoladę roztopów w kąpieli wodnej.
  2. Mandarynki obrać ze skórki. Podzielić na cząstki.
  3. Na duży talerz rozłożyć papier do pieczenia.
  4. Moczyć cząstki mandarynek w czekoladzie. Układać na papierze.
  5. Schłodzić w lodówce min pół godziny.

Smacznego!

Mandarynki w czekoladzie

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Możesz użyć następujących tagów oraz atrybutów HTML-a: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>