Surówka z selera naciowego i słonecznika

Surówka z selera naciowego i słonecznika

  • 21 lutego 2014

Przygotowanie:

♦ 4 łodygi selera naciowego; ♦ 2 łyżki słonecznika; ♦ 1 łyżeczka majonezu i 1 jogurtu naturalnego; ♦ sól i pieprz do smaku

  1. Seler umyć, osuszyć. Pokroić w plasterki.
  2. Słonecznik wrzucić na patelnię. Na średnim gazie, poczekać aż zacznie pachnieć i się rumienić. Zdjąć z ognia.
  3. Majonez wymieszać z jogurtem. Doprawić solą i pieprzem.
  4. Wszystkie składniki przełożyć do miski i wymieszać.

Smacznego!

surowka-z-selera-naciowego.

Pomysł

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *