Twarożek z rzodkiewką i szczypiorkiem

Twarożek z rzodkiewką i szczypiorkiem

  • 28 kwietnia 2014

Twarożek z rzodkiewką i szczypiorkiem to klasyka wiosennych i letnich śniadań i kolacji. Aby to danie było na prawdę smaczne warto trochę pogrzeszyć i przygotować je z chociażby półtłustego twarogu a najlepiej z tłustego, do tego śmietana kwaśna min 12%. Do tego jeszcze sól, pieprz, kilka posiekanych rzodkiewek i oczywiście szczypiorek. Mmmm

Twarożek z rzodkiewką i szczypiorkiem

Twarożek z rzodkiewką i szczypiorkiem

Twarożek z rzodkiewką i szczypiorkiem


1 Comments

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Możesz użyć następujących tagów oraz atrybutów HTML-a: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>