Sałatka z tuńczyka, awokado i jajka. Sos majonezowy z cebulą i pietruszką

Sałatka z tuńczyka, awokado i jajka. Sos majonezowy z cebulą i pietruszką

  • 8 grudnia 2014

Przygotowanie:

na 2 porcje

sos:

♥ 2 łyzki majonezu
♥ 4 lyzki jogurtu naturalnego
♥ szczypta soli i pierzu do smaku
♥ 1 mala cebulka
♥ 2 luzki posiekanej natki pietruszki
 
♥ puszka tunczyka w kawalkach
♥ 1 dojrzale awokado
♥ 2 jajka ugotowane na twardo
♥ mieszanka ulubionych salat

SONY DSC

3 Comments

Odpowiedz na „naleśnikiAnuluj pisanie odpowiedzi

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *